cover

Anmeldelse Be2

Apr 24, 2018

Beskrivelse:

be2 er en af verdens største online datingsider med over 30 millioner registrerede brugere på 6 forskellige kontinenter. Størrelsen lader ikke til at påvirke kvaliteten og detaljerne, og be2 sørger for at du ikke farer vild på vejen: De styrer dig i den rigtige retning med deres patenterede personlighedstest og søgefunktioner. Her på siden skelner vi mellem "dating" og "matchmaking" - når det kommer til be2 er denne skelnen ikke helt passende. be2 kombinerer en avanceret personlighedstest med en geografisk søgefunktion. Det betyder, at du på den ene side modtager forslag, der passer godt til din personlighed. På den anden side kan du også søge efter og finde flere profiler. Vi synes at denne kombination er ret genial og tror at danske singler vil synes godt om konceptet.

Visit be2

Brugervenlighed og sikkerhed:

Som en stor international spiller sætter be2 høje standarder for sikkerhed. Der er ikke meget andet at sige til det. En seriøs virksomhed af den størrelse kan ikke tillade sig at slække på sikkerheden.

Når det kommer til brugervenlighed kan vi især godt lide strukturen af profilsiderne hos be2, hvor man gennemgående har et godt overblik over alle informationer uden at skulle scrolle for meget på siden. Du kan desuden se din egen aktivitet og nye matches allerede på den første side efter login.

Priser:

Abonnementslængde
Månedlig pris
Total pris
Besparelse*
3 måneder227 DKK681 DKK
6 måneder125 DKK750 DKK45 %
12 måneder99 DKK1188 DKK55 %
*Sammenlignet med prisen for en 3 måneder

Visit be2

Vores score

9.7

ud af 10
Besøg Be2