cover

Anmeldelse af datingsitet PartnerMedNiveau

Apr 24, 2018

Der findes et væld af datingsites på markedet, som lover guld, grønne skove og den sikre vej til kærligheden. Men datingmarkedet er en jungle, og seriøsiteten er ikke alle steder i højsædet. 

Det har det tyske selskab Spark Networks gjort noget ved, og siden 2008 har virksomheden været en af de førende online matchmakere på verdensplan med cirka 13 millioner brugere i 25 lande. 

I 2012 trådte firmaet ind på det danske marked med sitet partnermedniveau.dk, hvor omkring 120.000 danske singler i dag bruger det velafprøvede datingsite til jagten på den store kærlighed.

Plusser og minusser

Inden vi kigger nærmere på, hvad PartnerMedNiveau tilbyder, og hvordan det fungerer, får du her en liste over de plusser og minusser, som vi oplevede, da vi testede sitet og app’en.

Plusser

  • Den grundige personlighedstest sikrer høj seriøsitet blandt de aktive brugere.
  • Algoritmen betyder, at flittige brugere optræder først i matchresultaterne, hvilket sikrer dig mod inaktive profiler.
  • Let og overskuelig menu og brugerflade på PC. 
  • App til både Android og Iphone.
  • Alle profiler kontrolleres.

Minusser

  • Nogle brugere optræder uden billeder.
  • App’en kan virke lidt tung at danse med (Android).

Hvordan virker det?

Det er nemt at komme i gang på PartnerMedNiveau, hvor du som ny bruger kan oprette en profil ganske gratis og se nærmere på sitet, inden du forpligter dig. Når du opretter dig for første gang, skal du svare på en række spørgsmål om alder, uddannelsesniveau, højde - og andre personlige interesser. 

Du skal også svare på, hvor meget de enkelte faktorer som eksempelvis partnerens alder, uddannelse og højde betyder for dig. Det tager en halv time og kan måske virke en smule tidskrævende i forhold til andre datingsites. 

Men her skal det altså være med til at øge chancen for at ramme det perfekte match. Og finder du kærligheden, er de 30 minutter godt givet ud.

Når du har udfyldt alle dine detaljer og præferencer, kommer du ind på selve sitet, hvor du får et overblik over potentielle matches. Du kan se, hvor mange partnerforslag, du har, og klikker du dig ind på listen, kan du ud for hvert forslag se et lille hjerte med et tal fra 1-100, som angiver match-procenten. 

Jo højere tallet er, jo større sandsynlighed er der - ifølge folkene bag testen - for seriøse sommerfugle i maven…

Personlighedsprofilerne er lavet ud fra den såkaldte femfaktormodel, der også går under navnet "Big Five Personality Traits”. Sætter man to personers testresultater op imod hinanden, skulle det altså give mulighed for at parre folk, der har gode chancer for at finde sammen i et længerevarende - og endda lykkeligt - forhold.

I venstre side af skærmen har du mulighed for at filtrere søgningen, så du kan få vist nye matches, de potentielt bedste matches etc. Du kan også nemt se, hvor mange beskeder du har fået, og alt i alt er det nemt og behageligt at navigere i.

En seriøs partner

Der er profiler i alle aldre på PartnerMedNiveau, og det eneste krav til dig er, at du skal være fyldt 18 år, når du registrerer dig. Kønsfordelingen er ligeligt blandt mænd og kvinder, og der er profiler med forskellig seksuel orientering. 

Uanset hvilke præferencer du har, er der altså gode muligheder for at finde kærligheden på PartnerMedNiveau. Men er du til mere de useriøse, uforpligtende forhold, skal du ikke forvente at få succes på PartnerMedNiveau.

Specielle funktioner

Personlighedstesten skal gøre det nemmere for dig at ramme plet, men hvad nu hvis kærligheden gemmer sig et uventet sted? 

PartnerMedNiveau har derfor lavet den specielle funktion“Hvad nu hvis”, hvor man finder personer, som man måske ikke umiddelbart passede så godt med. En sjov lille feature, som udvider både horisonten og mulighederne.

Besøg PartnerMedNiveau

Medlemsskaber

Som gratis medlem kan du se kontaktforslag, søge på matches, se billeder og modtage kontakt-anmodninger. Men du skal være premium-medlem for at få adgang til ubegrænset kommunikation og funktionaliteter som at læse dine beskeder og svare på dem.

Priserne er ikke de laveste på markedet, men de afspejler et beløb, som de fleste kan undvære, hvis de gerne vil finde kærligheden blandt ligesindede seriøse singler.


Sikkerhed

Firmaet bag PartnerMedNiveau har millioner af brugere på verdensplan, og derfor vægtes sikkerheden utrolig højt. Alle personoplysninger krypteres efter højeste standarder, så du behøver ikke frygte for, at dine detaljer ryger i uønskede hænder. Ønsker du at slette din profil, er det også nemt. 

Du går ind under medlemsskab og personlige oplysninger, hvorefter du kan slette din profil. Når du har slettet din profil, skal du dog være opmærksom på, at din profil ikke kan genskabes og alle kontakter dermed også forsvinder. 

Din indbetaling for en eventuel resterende abonnementsperiode kan heller ikke tilbagebetales.

Vores score