Om os

Apr 24, 2018

Hvorfor har vi startet top5datingsider.dk?

Vi ved fra vores egne erfaringer, hvor anstrengende og frustrerende det kan være at finde den rigtige datingside (for ikke at tale om at finde den rette kæreste/ven/date). Derfor har vi besluttet at bringe vores erfaringer sammen og oprette en hjemmeside, der gør det nemmere for danske datere at sammenligne de forskellige datingsider på markedet. Informationen på denne side er udtryk for vores erfaringer og research - og de kan måske hjælpe dig med at tage den rette beslutning. Vi håber i hvert fald, at vi kan hjælpe dig med at finde, det du leder efter.

Hvad kan vi?

Holdet bag top5datingsider.dk gennemgår løbende markedet for online dating i Danmark. Vi tester de nyeste features og spørger brugerne på de forskellige datingsider indtil deres positive og negative erfaringer. Desuden analyserer vi sidernes databeskyttelse og priser for at gøre disse mere gennemskuelige for brugeren - dig.

Hvad kan vi ikke?

På trods af vores indsats og tiltro til dette projekt, kan vi selvfølgelig ikke garantere, at du finder, hvad du søger ved at følge vores anbefalinger. At finde den helt rigtige partner, ven eller date er nok et af de mest komplicerede projekter i vores liv, og de fleste faktorer ligger desværre uden for vores kontrol.