cover

Anmeldelse Academic Singles

Apr 24, 2018

Beskrivelse:

Academic Single (tidligere kendt som Netdating.dk) er Danmarks næstældste datingside og en af de større i Danmark. Det er en klassisk datingside, hvor du udfylder din profil og kan søge ubegrænset efter andre singler. Academic Single har dog også en matchmaking-funktion, hvor du på baggrund af min. 10 spørgsmål om dating, samfund og livsstil bliver præsenteret for medlemmer, der har de samme holdninger som dig.

Visit Academic Singles

Brugervenlighed og sikkerhed:

Academic Single er kendetegnet ved et layout, der både hvad angår farver og opbygning lægger sig tæt op af Facebook. Desuden har Academic Single kun få – men velfungerende – funktioner. Alt i alt betyder det, at sitet er nemt og overskueligt at bruge. Single.dk har desuden en debatsektion og et rigtig fint magasin med artikler af høj kvalitet.

Academic Single gør en god indsats for at sikre seriøsitet på sitet og tilbyder for eksempel ”fotogaranti”, hvor du via webcam overfor kundeservice beviser, at dit profilbillede forestiller dig. Også dine personlige oplysninger er i gode hænder hos Academic Single.

Priser:

Academic Single tilbyder en uges prøvetilbud på et Guldmedlemskab – vær opmærksom på at medlemskabet fornyes automatisk.

*Sammenlignet med prisen for en 1 måned.

Visit Academic Singles

Vores score