cover

Anmeldelse Match

Apr 24, 2018

Beskrivelse:

Match.dk er en del af den globale Match.com dating-platform. Det er en af verdens mest populære portaler for mennesker, der søger nye bekendtskaber og forhold. Antallet af medlemmer i kombination med deres avancerede matchmaking-program garanterer en hurtig, sjov og effektiv søgning. Platformens funktioner er gennemtænkte og giver dig mulighed for at sende mails, chatte og flirte med andre medlemmer. Match.dk anbefaler desuden deres "Daily 6": Matches, som deres matchmaking-algorytme vurderer som interessante for dig. Det gør det nemt at lære andre at kende og finde ud af om kemien passer mellem jer.

Visit Match.dk

Brugervenlighed og sikkerhed:

Brugen af platformen er lige fra registreringsprocessen designet med henblik på den bedst mulige brugervenlighed. Match.dk trækker på erfaringen fra deres søster-sider i en lang række lande i hele verden, og de holder fast i det samme fokus: At gøre det nemt for dig at komme i kontakt med andre og finde den rigtige partner. En fordel er desuden, at du kan tjekke dine nyeste matches og beskeder, når du er på farten: Med deres app kan du logge ind overalt.

Match.dk tager sikkerhed seriøst og passer på både dig og dine personlige oplysninger. Deres sikkerhedspolitik bliver forklaret grundigt på sitet. Alt i alt vurderer vi det til at være et troværdigt site, der sætter deres medlemmers sikkerhed højt.

Priser:

Abonnementslængde
Månedlig pris
Total pris
Besparelse*
1 måned239 DKK239 DKK
3 måneder149 DKK447 DKK37 %
6 måneder119 DKK714 DKK50 %

*Sammenlignet med prisen for en 1 måned

Visit Match.dk

Vores score

7.8

ud af 10
Besøg Match.dk